Get To Know Me

This is meeeeeee!!!The girl behind the blog.15 facts about me is here at least get to know the girl I am in a more meaningful way.

1. My name in full

Ans: Thero O B Madziba

2. My age and DOB

Ans: turning 27 in 05/05Born 05/05/1993

3. Star sign

Ans: Taurus

4. The Country I live in

Ans: Botswana

5. Sibling

Ans: sisters and a brotherπŸ‘«

6. Relationship status

Ans: Taken 😍😍😍😍😍

7. Kids

Ans: Not yet

Help with donations a $1 is enough

Fighting Secondary amenorrhea

8. Favourite Drink

Ans: Orange Juice 🍊🍊🍊🍊πŸ₯€πŸ₯€πŸ₯€πŸ₯€

9. Favourite Food

Ans: Mealie Meal, vegetables and meat.

10. Comfort food

❀❀❀❀❀🍟🍟🍟πŸ₯žπŸ₯žπŸ₯žπŸ—πŸ—πŸ—πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€Can I have a food bank or restaurant?

11. Best quote

Ans: Don’t forget your existence when you fall in love.By Me.

12. Favourite Movie

Ans: Any Movie with Denzel Washington 😎😎😎😎

13. Favourite Music/Artist

Ans: African music and a bit of DancehallArstist: Lizibo BW

14. Favourite sports

Ans: Anything that says track

15. What kind of Friend am I?

Ans: The one that will answer your call at 2am.On this read I wanted you to meet me your cyber friend. I am very accommodating and of course friendly.I believe so much in supporting others. It make me happy to see people smiling because I had a part on the experienceπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.Have you ever sit down and ask yourself what will be the world like if we were all happy? Impossible right? But they say laughter and smiles are contagious how about you spread those two from now on and see if you yourself you will not be happy.It felt great sharing a bit about myself with my readers. I’ve been having an amazing explains blogging and I never thought I will have so many readers when I started this. As I write this I’m teary and laughing at the same time because I never thought I could do this nor could I have people reading things that I write.